Old Police Station

The loft conversion in the heart of Stockbridge

Stockbridge


Full refurbishment and loft conversion of a former Victorian police station in Stockbridge.

The job

A large project involving a loft conversion to create an additional three bedrooms and bathroom to this deceptively large Victorian house in the centre of Stockbridge. Being in a conservation area this property required a new slate roof, conservation grade velux windows and a full refurbishment of the existing ground floor which had been neglected for a number of years. The result was a fabulous family home with four bedrooms, playroom, lounge, kitchen diner and two bathrooms.

ELENA BECKETT

The light fills the living space here so we were able to use a strong colour on the walls

MORE FROM BECKETT & BECKETT

Dean Village


The one in the village

South Learmonth Gardens


The double upper with a stunning view

Stockbridge


The loft conversion in the heart of Stockbridge

VIEW ALL